Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار کوچکی نژاد ، با اشاره به اینکه در موضوع پرداخت حقوق و دستمزد دچار یک بحران هستیم، اظهار کرد: اینکه هر روز عده‌ای مقابل مجلس تحصن می‌کنند و نسبت به حقوق‌های خود حرف دارند، به دلیل قوانین متناقضی است که در مجلس و هیئت دولت تصویب شده و تعدادی از افراد را از یک سری خدمات محروم کرده است و اینها مجبورند برای اعاده حقوق خود تحصن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در موضوع مزایای مربوط به ایثارگران یک سازمان تابع قوانین است و سازمان دیگر تبعیت نمی‌کند، همین تناقض‌ها باعث اعتراضات مردمی شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه رئیس جمهور روزهای اول ورود به دولت قول داد که برای ساماندهی نظام حقوق و دستمزد لایحه به مجلس بیاورد، گفت: آقای رئیسی به مجلس قول دادند که دولت تبعیض‌ها را از بین خواهند برد و حتی نیروهای شرکتی را به شکلی ساماندهی می‌کند و اکنون مجلس منتظر لایحه دولت برای ساماندهی نظام پرداخت حقوق و دستمزد است.

بیشتر بخوانید:

مجلس رقم اعلامی دولت در لایحه بودجه را افزایش داد / تغییر میزان حقوق مشمول مالیات پیشنهاد بازگشت مجلس به لایحه دولت با هدف برقراری عدالت در نظام پرداخت حقوق و دستمزد

کوچکی نژاد با بیان اینکه در تبصره ۱۲ لایحه بودجه هم که دولت مسائل مربوط به پرداخت حقوق و دستمزد را آورده، نمی‌شود کاری کرد، افزود: نظام پرداخت حقوق نیازمند قوانین ثابت و دائمی است. دستگاه‌های دولتی و وابسته به آن چند میلیون حقوق بگیر دارد که اینها با خانواده‌هایشان جمعیت عظیمی را تشکیل می‌دهند که دولت باید برایشان تعیین تکلیف کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه اظهار کرد: تنها کاری که تلفیق می‌توانست روی تبصره ۱۲ انجام دهد، در موضوع مالیات و حقوق افرادی بود که دریافتشان زیر پنج میلیون ۶۰۰ هزار تومان است که مقرر کردیم اینها مالیات ندهند. لذا مجلس و تلفیق فقط می‌تواند در این سطح مسائل را حل کند و کار دیگری نمی‌تواند انجام دهد.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1609677

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم حقوق و دستمزد پرداخت حقوق و دستمزد نظام پرداخت حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌ نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است.

وی افزود: مهم‌ترین محورها استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به ویژه بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج‌نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ماست و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

کد خبر 748838

دیگر خبرها

  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند